Не разбирам какво налага свикването на КСНС, след като има изграден

...
Не разбирам какво налага свикването на КСНС, след като има изграден
Коментари Харесай

Митов: Дали целта на КСНС не е да бъде счупен консенсусът по темата за РСМ

" Не разбирам какво постанова свикването на КСНС, откакто има построен народен консенсус в България по тематиката за РСМ и никой не е декларирал желание да унищожи този консенсус и да предложи нов. Със свикването на КСНС може да бъде строшен този консенсус, аз не знам дали не е това задачата. Президентът Радев явно е поемал някакви задължения по време на двете служебни държавни управления и в този момент се пробва да трансферира отговорността върху политическите партии за неуспеха за несъблюдение на тези задължения ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 51
Това съобщи пред БНР депутатът от ПГ на ГЕРБ- Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,, заместник-председател на и някогашен министър на външните работи.

Според него Румен Радев е задължен да поддържа консенсуса по тематиката " Северна Македония ":

" Трябва да се води и доста деен диалог с Европейска комисия, тъй че да стане ясно, че Европейски Съюз не може да си затваря очите във връзка с неизпълнението на Договора за добросъседство от страна на Скопие и би трябвало да застане на страната на България. Постепенно да стартира да схваща, че в идната преговорна рамка е належащо да се включат условията на България като част от преговорния развой ". 

Митов разяснява, че визитата на премиера Кирил Петков в РСМ на 18 януари е жест, който дава съображение да се мисли, че има желание да се промени българската позиция.

" Когато се прави подобен жест, е значимо да се изясни дали това ще промени нещо, а не да се оставят благоприятни условия за спекулации, появяват се планове от трети страни, които не кореспондират с действителността ".

" Авторитетът на партия е обиден и ние към този момент обявихме, че ще съдим господин Рашков за лъжите му и несъстоятелните оскърбителен изказвания....  Министър Бойко Рашков ще би трябвало да потвърждава изказванията си в съда, той няма да може да ги потвърди ", сподели Митов по отношение на думите на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, че сред 30 и 40% от парите, отпуснати предплатено за строителството на автомагистрала " Хемус ", са отивали в някогашната ръководеща партия.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 51  Топ посланик: Кирил Петков да отиде в Скопие с обръщение - една думичка в Конституцията Топ посланик: Кирил Петков да отиде в Скопие с обръщение - една думичка в Конституцията  Казусът България и районен съд Македония: Ами нашият народен интерес?! Казусът България и районен съд Македония: Ами нашият народен интерес?!  Ангел Джамбазки изясни какво следва, в случай че на КСНС има оттегляне за Северна Македония Ангел Джамбазки изясни какво следва, в случай че на КСНС има оттегляне за Северна Македония
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР